default-image

Έχασε την... άγκυρά του πλοίο με 174 επιβάτες

Ηράκλειο
Έχασε την... άγκυρά του πλοίο με 174 επιβάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μεγάλη περιπέτεια έζησαν 174 επιβάτες οι οποίοι έφτασαν –ευτυχώς- με ασφάλεια στο λιμάνι του Ηρακλείου παρά το… ατύχημα που υπήρξε.

Συγκεκριμένα, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ενημερώθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Caldera Vista» σημαίας Κύπρου, κατά τη διαδικασία πρόσδεσής του στο λιμάνι του Ηρακλείου, έχασε την άγκυρά του.

Το πλοίο ερχόταν από το λιμάνι της Σαντορίνης και μετέφερε 174 επιβάτες οι οποίοι κατέβηκαν με ασφάλεια.

Ωστόσο, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου απαγορεύτηκε η συνέχιση του δρομολογίου του, μέχρι την αποκατάσταση και προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, ότι το Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ “CALDERA VISTA” σημαίας Κύπρου, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από λιμένα Θήρας, απώλεσε την άγκυρα του.

Το εν λόγω πλοίο αποβίβασε με ασφάλεια τους 174 επιβάτες που μετέφερε, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του, μέχρι την αποκατάσταση και προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News