Πάνω από 6.000 ευρώ είχε… «βγάλει» από τις παράνομες δραστηριότητές του

Ηράκλειο
Πάνω από 6.000 ευρώ είχε… «βγάλει» από τις παράνομες δραστηριότητές του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάνω από 6.000 ευρώ είχε καταφέρει να αποκομίσει από τις παράνομες δραστηριότητές του ένας άνδρας, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρα, ηλικίας 55 ετών, ο οποίος συνελήφθη χτες σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Μαζί με τον 55χρονο συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις άνδρες. Ειδικότερα, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 26 έως 35 ετών, κατηγορούμενοι και εκείνοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, οι τέσσερις αλλοδαποί παρέλαβαν σταδιακά αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητα κάνναβης από εξωτερικό χώρο οικίας του 55χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήσαν οι Αρχές, σήμερα το πρωί, στο σπίτι του 55χρονου, καθώς και σε περιβάλλοντες χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 653,77 γραμμάρια κάνναβης σε δώδεκα συσκευασίες,
  • το χρηματικό ποσό των 6.180 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,
  • 2 ζυγαριές ακριβείας,
  • ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή,
  • 18 αυτοσχέδια τσιγαριλίκια,
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News