Ηράκλειο

Μαγεμένος από τις ομορφιές του τόπου ο Sherman Kuo

Μαγεμένος από τις ομορφιές του τόπου μας αναχωρεί από την Κρήτη, ο Επικεφαλής με βαθμό Πρέσβη του γραφείου Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα κ. Sherman Kuo.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η χαρτογράφηση του χώρου για την περαιτέρω σύσφιξη των οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ταϊβάν και Κρήτης.

Ο κ. Kuo πέραν της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τους Δημάρχους Ηρακλείου και Χερσονήσου, είχε συνεργασίες με τα ερευνητικά ιδρύματα ΙΤΕ και ΙΘΑΒΙΚ, το Επιμελητήριο Ηρακλείου και μέλη της Διοίκησης του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ Επιμελητηρίου Ηρακλείου, καθώς και με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης.

Ο κ. Kuo δεν παρέλειψε να εκφράσει το κοινωνικό του πρόσωπο, επισκεπτόμενος τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν.Ηρακλείου. Τέλος, ξεναγήθηκε στο Μινωικό παλάτι της Κνωσού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ενώ επίσης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τα Ανώγεια.

Οι επαφές αυτές σκοπό έχουν την οικοδόμηση δικτυώσεων για την δημιουργία οικονομικών – επενδυτικών ευκαιριών, καθώς και ανταλλαγών και συνεργασιών στο πεδίο έρευνας και τεχνολογίας.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια