Λιώνουν από τη ζέστη τουρίστες και εργαζόμενοι στο «Νίκος Καζαντζάκης»

Ηράκλειο
Λιώνουν από τη ζέστη τουρίστες και εργαζόμενοι στο «Νίκος Καζαντζάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αφόρητη κατάσταση με τη ζέστη σε συγκεκριμένες αίθουσες του αεροδρομίου Ηρακλείου συνεχίζεται, καθώς δεν έχουν τοποθετηθεί και λειτουργήσει ακόμα όλοι οι ψύκτες που έχουν έρθει από την Ιταλία.

Την ώρα που το «Νίκος Καζαντζάκης» χτυπάει ρεκόρ αφίξεων, συνεχίζεται η δραματική κατάσταση με τη ζέστη στην αίθουσα αναχωρήσεων, στο χώρο που γίνονται τα τσεκ ιν και στην αίθουσα αφίξεων.

Χωρίς κλιματισμό στις υψηλές καλοκαιρινές θερμοκρασίες, τα λεπτά κυλούν μαρτυρικά για ταξιδιώτες και εργαζόμενους που επιστρατεύουν ό, τι μέσα έχουν για να δροσιστούν.

Η ατμόσφαιρα αποπνικτική και τα παράπονα συνεχόμενα για την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, την ώρα που ο υδράργυρος χτυπά κόκκινο.

Όπως ήδη έχει πει ο αερολιμενάρχης είναι θέμα ημερών να λυθεί το πρόβλημα, καθώς οι ψύκτες νερού βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν όλοι.

Τα νέα σύγχρονα μηχανήματα από την Ιταλία, αξίας 800.000 ευρώ, θα δώσουν ανάσα δροσιάς και οριστική λύση στο όλο πρόβλημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News