Τον έπιασαν με 9… παράνομες συσκευασίες

Ηράκλειο
Τον έπιασαν με 9… παράνομες συσκευασίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με όχι μία και δύο, αλλά με 9 συσκευασίες «πιάστηκε» ένας άνδρας στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για έναν 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη, χτες το βράδυ, από στυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Ομάδας Άμεσης Δράσης (ΔΙΑΣ) Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήσαν οι άνδρες των Αρχών στον 43χρονο, βρήκαν και κατέσχεσαν 9 συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 450 γραμμάρια καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ο άνδρας συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου και ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Ομάδας Άμεσης Δράσης  Ηρακλείου, 35χρονος αλλοδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (02.06.2018) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 43χρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 450 γραμμάρια καπνού, χωρίς να φέρουν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News