Προχωρούν οι εργασίες στο Καπετανάκειο - Πότε θα είναι έτοιμο το σχολείο;

Ηράκλειο
Προχωρούν οι εργασίες στο Καπετανάκειο - Πότε θα είναι έτοιμο το σχολείο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλές οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα για το Καπετανάκειο, το ιστορικό σχολείο από το οποίο έχουν περάσει γενιές και γενιές και το γεγονός ότι τόσα χρόνια μαθητές κάνουν μάθημα σε λυόμενα, μόνο θλίψη προκαλεί.

Ωστόσο, σήμερα διαπιστώθηκε από το Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, ότι το έργο αποκατάστασης – διαρρύθμισης του Καπετανάκειου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Καραντινό, πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες και συνομίλησε τόσο με εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, όσο και με καθηγήτριες του ιστορικού σχολείου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, το συμπέρασμα ήταν ότι το έργο βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και όπως δήλωσε σχετικά ο κ. Λαμπρινός:

«Ο στόχος που θέσαμε ευθύς – εξαρχής είναι εφικτός. Εκτός απροόπτου, τα παιδιά θα μπορέσουν να αρχίσουν να μπαίνουν στο καινούργιο κτίριο με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβριο ή το αργότερο τον Οκτώβριο. Αυτό θα σημάνει και το οριστικό τέλος μιας πολυετούς ταλαιπωρίας για τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές του Καπετανάκειου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News