default-image

Χωρίς το Σπίρτζη τα εγκαίνια του ΚΤΕΛ

Ηράκλειο
Χωρίς το Σπίρτζη τα εγκαίνια του ΚΤΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα κόψει τελικά την κορδέλα του νέου επιβατικού σταθμού των ΚΤΕΛ ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Και αυτό λόγω των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων οι οποίες και του επιβάλλουν να παραμείνει στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπίρτζης πρόκειται να παραβρεθεί στην κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα του Eurogroup και η οποία θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα.

Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν ακυρώνει την επίσκεψη του Υπουργού στο νησί, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σπίρτζης αναμένεται να βρεθεί επί Κρητικού εδάφους αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού», αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΟΜΕΔΙ.

Ενώ, την Κυριακή στις 10 το πρώι ο Υπουργός αναμένεται να επισκεφτεί τον οδικό άξονα Αγίας Βαρβάρας-Απομαρμά, για να κάνει αυτοψία της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός θα παραμείνει εδώ μέχρι και μεθαύριο Κυριακή και έχει εκδηλώσει επιθυμία να μεταβεί και προς τα Χανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News