Ηράκλειο

Με πλαστά έγγραφα Ινδίας & Τσεχίας προσπάθησαν να φύγουν από το Ηράκλειο

Χωρίς σταματημό οι αστυνομικοί κάνουν «βόλτες» στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, πραγματοποιούν ελέγχους και προχωρούν σε συλλήψεις.

Χτες το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» ένας 37χρονος αλλοδαπός διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας με τα οποία τον προμήθευσε ο 33χρονος προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 23χρονος αλλοδαπός διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ινδίας με τα οποία τον προμήθευσε ο 25χρονος προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 25 ετών για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί ηλικίας 37 και 23 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες (09.06.2018) το βράδυ από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθη, ο 37χρονος διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας με τα οποία τον προμήθευσε ο 33χρονος προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία.

Επιπλέον, συνελήφθη ο 23χρονος διότι επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ινδίας με τα οποία τον προμήθευσε ο 25χρονος προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό την Ελβετία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια