Ετοιμάζεται... δεύτερο πάρτυ για το "Her Pride" στο Ηράκλειο!

Ηράκλειο
Ετοιμάζεται... δεύτερο πάρτυ για το "Her Pride" στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,16 Ιουν 2018, 22:00
Sk8 Park, στον Καράβολα

Μετά το 1ο πάρτυ που διοργανώθηκε με επιτυχία στο Ηράκλειο πριν από λίγες εβδομάδες για την οικονομική ενίσχυση του "Her Pride 2018", οι διοργανωτές του φετινού Φεστιβάλ ετοιμάζονται για το δεύτερο -κατά σειρά- πάρτυ.

Μετά το Φοιτητικό Κέντρο στις Βούτες όπου διεξήχθη στις 17 Μαΐου το πρώτο πάρτυ, σειρά παίρνει σε λίγες ημέρες το Sk8 Park, στον Καράβολα, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Εκεί θα φιλοξενηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 10 το βράδυ, το δεύτερο πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης του φετινού αυτο-οργανωμένου Φεστιβάλ Φύλου, Σώματος και Σεξουαλικότητας Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι το “Her Pride 2018” θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Ηρακλείου το διήμερο 6-7 Ιουλίου.

Πρόκειται για το τρίτο Φεστιβάλ Pride που φιλοξενείται στο Ηράκλειο τα τελευταία τέσσερα καλοκαίρια: Είχε προηγηθεί το 1ο Pride Κρήτης το 2015, ενώ πέρυσι έλαβε χώρα στο Ηράκλειο και το 3ο Pride Κρήτης.

Εξάλλου, το “Her Pride 2018” θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο με τα δύο προηγούμενα Pride που φιλοξενήθηκαν στο Ηράκλειο: στο πάρκο Γεωργιάδη.

Επισημαίνεται ότι ουσιαστικά το φετινό φεστιβάλ είναι το πρώτο αυτο-οργανωμένο Φεστιβάλ Φύλου, Σώματος και Σεξουαλικότητας Ηρακλείου, αφού τα αντίστοιχα φεστιβάλ που έλαβαν χώρα τα τρία προηγούμενα καλοκαίρια είχαν τον χαρακτηρισμό “LGBTQI+ Pride Κρήτης”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News