Ηράκλειο

Οι φόβοι της οικογένειας του αγνοούμενου Γιώργου Μπαλτζάκη

Τι νεότερο υπάρχει για τον αγνοούμενο ηλικιωμένο και τι φοβάται η οικογένεια.

Ένα ακόμα 24ωρο αγωνίας βιώνουν η σύζυγος και τα παιδιά του 75χρονου Γιώργου Μπαλτζάκη ο οποίος εξαφανίστηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου από τις Πατέλες Ηρακλείου.

Μάλιστα οι επαφές της οικογένειας με την αστυνομία είναι συχνές με την ελπίδα ότι υπάρχει κάποιο νέο για τον 75χρονο, ενώ επισκέφθηκαν και τον εισαγγελέα για να ζητήσουν δημοσιοποίηση των στοιχείων του αγνοούμενου.

Οι μαρτυρίες δεν βοήθησαν

Όπως ανέφερε η σύζυγος του κα Μπαλτζάκη στο neakriti.gr «επειδή έφυγε έχοντας πάνω του κάποια χρήματα της σύνταξης φοβάμαι ότι τον παρακολούθησαν ή τον χτύπησαν σε κάποια περιοχή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Κάποιοι μας λένε ότι τον είδαν στον Κατσαμπά, την Αλικαρνασσό ή τα Χανιά όπου δεν έχει πάει ποτέ, αλλά αυτά δεν ισχύουν».

Οι μαρτυρίες δεν βοήθησαν την οικογένεια αλλά ούτε τις αρχές καθώς ο 75χρονος παραμένει άφαντος βυθίζοντας τους συγγενείς του σε απόγνωση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την οικογένεια, τη μέρα που εξαφανίστηκε ο 75χρονος φορούσε μπλούζα γκρι και πράσινου χρώματος, καφέ παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Ο ηλικιωμένος είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.70-1.75.

Για τον 75χρονο πραγματοποίησε έρευνες η οικογένεια αλλά και η αστυνομία.

 

Σχόλια