Μοιράστηκαν δωρεάν 1.000 σακούλες του ΕΣΔΑΚ

Ηράκλειο
Μοιράστηκαν δωρεάν 1.000 σακούλες του ΕΣΔΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότερες από 1.000 τσάντες του ΕΣΔΑΚ μοιράστηκαν σε πολίτες.

Σε μια σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης δόθηκαν περισσότερες από 1.000 τσάντες έξω από το ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η επιλογή της τοποθεσίας δεν ήταν διόλου τυχαία μιας και κάθε Τρίτη πραγματοποιείται στην περιοχή λαϊκή αγορά. Συνεπώς υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και η ανταπόκριση από όλους ήταν τεράστια.

Οι σακούλες αυτές μπορούν να αντικαταστήσουν τις πλαστικές τσάντες του σούπερ μάρκετ, τις οποίες πλέον αφενός πληρώνουμε αφετέρου είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για το περιβάλλον.

Για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. κ. Χάρης Μαμουλάκης. Ο κ. Μαμουλάκης έστειλε μήνυμα ευαισθητοποίησης των πολιτών ώστε να έχουν μία προσέγγιση φιλική προς τον περιβάλλον στην καθημερινότητα τους. 

«Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση που βιώνουμε σε κάθε δράση ενημέρωσης που πραγματοποιούμε. Και είναι κάτι που αποδεικνύει ότι οι συμπολίτες μας διαθέτουν περιβαλλοντική συνείδηση και διάθεση να γίνουν ενεργοί υποστηρικτές στην προσπάθεια για ένα καλύτερο, πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αύριο για τον τόπο μας. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα ήθελα και δημόσια να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες καθώς επίσης και όλα τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για το άψογο αποτέλεσμα».

Η επόμενη προγραμματισμένη δράση ενημέρωσης του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Βιάννου, την Παρασκευή 18 Μαΐου, στις 10:00, στο Λύκειο της Βιάννου, όπου και θα γίνει η διανομή της τσάντας πολλαπλών χρήσεων στους μαθητές της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News