Κατάληψη στα υποκαταστήματα πρώην ΙΚΑ στο Ηράκλειο λόγω... καθαριότητας

Ηράκλειο
Κατάληψη στα υποκαταστήματα πρώην ΙΚΑ στο Ηράκλειο λόγω... καθαριότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τρίωρη κατάληψη των υποκαταστημάτων πρώην ΙΚΑ – ΕΤΑΜ προχώρησε το Σωματείο Εργαζομένων πρώην ΙΚΑ, από τις 7 έως τις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάληψη πραγματοποιήθηκε στα τρία υποκαταστήματα του Ηρακλείου: στον Εσταυρωμένο, τον Άγιο Μηνά και τη Νέα Αλικαρνασσό διαμαρτυρόμενοι οι υπάλληλοι ότι έχουν μείνει χωρίς εργαζομένους στην καθαριότητα.

Όσοι εργάζονται στα καταστήματα ΕΦΚΑ, αναγκάζονται να καθαρίζουν μόνοι τους χώρους, αφού οι συμβάσεις συνεργείων καθαριότητας έχουν λήξει εδώ και 15 μέρες, αναφέρει στο neakriti.gr ο Διευθυντής του υποκαταστήματος Νέας Αλικαρνασσού κ. Γιώργος Ουσταγιαννάκης.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε ασφαλισμένος που μπαίνει στα καταστήματα, εκτίθεται στον κίνδυνο των μικροβίων, καθώς ακόμα και οι τουαλέτες είναι σε άθλια κατάσταση. Όπως αναφέρει ο κ. Κοκκινάκης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων πρώην ΙΚΑ, στο Ράδιο 98.4,  το πρόβλημα αυτό είναι πανελλαδικό και οι εργαζόμενοι προσπαθούν σε επαφή τους με τη διοίκηση να βρεθεί λύση.

Γι' αυτό λοιπόν, οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην τρίωρη αυτή κατάληψη προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά τόσο οι ίδιοι όσο και οι πολίτες που προσέρχονται καθημερινά, πολλοί από τους οποίους φέρουν ασθένειες και η ανάγκη για καθαριότητα γίνεται επιτακτική.

Ακούστες όσα δήλωσε ο Βασίλης Κοκκινάκης στο Ράδιο 98.4 και την Αγγέλα Δουλγεράκη:

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News