Σοκαρισμένος ο Μιχελογιαννάκης: Έτσι με διέρρηξαν, αν ήμουν μέσα θα με σκότωναν

Κρήτη
Σοκαρισμένος ο Μιχελογιαννάκης: Έτσι με διέρρηξαν, αν ήμουν μέσα θα με σκότωναν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δοξάζω τον Θεό που είμαι εγώ καλά, και τη στιγμή της διάρρηξης δεν ήμουν μέσα», αναφέρει ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης που έπεσε θύμα διάρρηξης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διαμέρισμα του στην Αθήνα.

Ο κ.Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στο neakriti.gr ,δεν κρύβει την έκπληξη του για το περιστατικό με το δεδομένο όπως λέει ότι το διαμέρισμα του στα Ιλίσια, βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά δύσκολο για κάποιον να το προσεγγίσει. 

Ο ίδιος επιχειρώντας να περιγράψει το πώς έγινε η διάρρηξη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εγώ έλειπα, είχα κατέβει Ηράκλειο για την παρέλαση. Αυτός ή αυτοί βρήκαν ευκαιρία στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου να μπουν ανενόχλητοι και να κάνουν άνω κάτω το μικρό μου διαμέρισμα. Παραβίασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του διαμερίσματος μου. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο, πήραν συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων και τράπηκαν σε φυγή. Εγώ επιστρέφοντας την Κυριακή το μεσημέρι, ανοίγοντας την πόρτα, έρχομαι αντιμέτωπος με… βομβαρδισμένο τοπίο. Τα πάντα άνω κάτω, τα ρούχα μου , όλα. Κάλεσα αστυνομία , πήραν αποτυπώματα και ελπίζω να βρεθούν οι ένοχοι αργά ή γρήγορα».

Ο ίδιος δοξάζει τον Θεό που δεν έπαθε το παραμικρό και όπως σημειώνει: «Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν αν ήμουν μέσα. Ίσως και να με σκότωναν. Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω».

«Πριν 1,5 μήνα διέρρηξαν το ιατρείο μου και πριν από 1,5 χρόνο έκαναν επίσης το ίδιο. Δε θέλω να πιστεύω ότι με έχουν βάλει στο μάτι, αλλά ότι έπεσα θύμα της κρίσης της εποχής και του φαινομένου της μικρόεγκληματικότητας που παρουσιάζει έξαρση αυτό το διάστημα.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης ψάχνει ακόμη το διαμέρισμα του προκειμένου να διαπιστώσει ότι οι επιτήδειοι δεν πείραξαν σημαντικά έγγραφα κυρίως της Βουλής και όλα είναι στη θέση τους, ενώ όπως προσθέτει δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης.

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ληφθεί γενετικό υλικό ούτως ώστε να γίνει τεστ DNA, ενώ παράλληλα, οι Αρχές πραγματοποιούν έλεγχο για τυχόν κοριούς στο διαμέρισμα του Βουλευτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News