Στην εντατική πατέρας & γιος μετά το σοβαρό τροχαίο

Ηράκλειο
Στην εντατική πατέρας & γιος μετά το σοβαρό τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ο πατέρας και ο γιος που αργά το μεσημέρι της Παρασκευής τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο.

Χτες, έντρομοι οι κάτοικοι του Μασταμπά είχαν βγει στους δρόμους για να δουν τι έγινε έπειτα από τη σύγκρουση ενός οχήματος τύπου βαν και μίας μηχανής στην οποία επέβαιναν οι δύο τραυματίες. Η αγωνία όμως συνεχίζεται και σήμερα για τους δικούς τους ανθρώπους, αφού δίνεται μάχη: μάχη με το χρόνο, μάχη για τη ζωή τους…

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, ο 8χρονος το βράδυ του τροχαίου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση από ορθοπεδικούς του ΠΑΓΝΗ και το κάταγμα στο πόδι αντιμετωπίστηκε. Στη συνέχεια, όπως προσθέτει ο ίδιος, το παιδί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων όπου και νοσηλεύεται.

Αναφορικά με τον πατέρα, φαίνεται ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πιο σοβαρή συγκριτικά με το γιο του. Από το τροχαίο που συνέβη επί της συμβολής των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αναγεννήσεως στην περιοχή του Μασταμπά, φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Ενηλίκων, όπου εισήχθη ήδη από χτες, Παρασκευή.

Πάντως, πατέρας και γιος βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τους κρατήσουν στη ζωή και αυτή η περιπέτεια να γίνει μία απλή ανάμνηση για τους τραυματίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News