default-image

Ζευγάρι ζήτησε τρόφιμα αντί για φακελάκι στο γάμο του

Κρήτη
Ζευγάρι ζήτησε τρόφιμα αντί για φακελάκι στο γάμο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι, ο Αντώνης και η Μαρία.

Και ξεκινούν την κοινή ζωή του έγγαμου βίου τους με μία πράξη ανεπανάληπτης προσφοράς και αγάπης, μία πράξη ουσιαστικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Αντί για δώρα αποφάσισαν να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους να κρατάνε τρόφιμα!

Ναι στις εποχές που ζούμε δύο νέοι συνάνθρωποι μας σκέφτηκαν έξω από το «εγώ», κοίταξαν γύρω τους, είδαν ανθρώπους να βοηθήσουν και προσπάθησαν να βοηθήσουν. Δεν αναρωτήθηκαν «και τι μπορώ να κάνω εγώ;», δεν αφέθηκαν στα επιδόματα του κράτους ή τις ενισχύσεις κοινωνικών φορέων.

Ενώ ο γάμος τους έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, οι νεόνυμφοι, πήραν όσες σακούλες με τρόφιμα τους προσφέρθηκαν αφειδώς και τα έδωσαν στην εθελοντική ομάδα «Κίτρινη Αποστολή» για να τα μοιράσει σε όσους έχουν ανάγκη.

Μία μοναδική πράξη αγάπης που αξίζει το σεβασμό όλων μας και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Το neakriti.gr τους εύχεται να ζήσουν βίον ανθόσπαρτο!

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Αποστολάκη, επικεφαλής της Κίτρινης Αποστολής στο facebook:

Σήμερα γάμος γίνεται!!!!

Ο Αντώνης και η Μαρία ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και ζήτησαν απο τους καλεσμένους να κρατάνε τρόφιμα για την Κίτρινη Αποστολή!! Παιδιά να ζήσετε ευτυχισμένοι......σας ευχόμαστε τα καλύτερα!!!

Κίτρινη Αποστολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News