default-image

Τροχαίο στα Χανιά: Σοκαριστική εικόνα με το κράνος σφηνωμένο στο αυτοκίνητο

Κρήτη
Τροχαίο στα Χανιά: Σοκαριστική εικόνα με το κράνος σφηνωμένο στο αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει η εικόνα από το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή των Μουρνιών στα Χανιά, με το κράνος του 25χρονου δικυκλιστή σφηνωμένο στο αυτοκίνητο με το οποίο συγκρούστηκε

Σε καλή κατάσταση είναι ο 25χρονος άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο το μεσημέρι στην περιοχή των Μουρνιών στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα.

Ειδικότερα, το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα συγκρούστηκε με την μηχανή που οδηγούσε ο 25χρονος άνδρας, καθώς προσπάθησαν και οι δύο να εισέλθουν στην είσοδο πάρκινγκ, πλησίον σούπερ μάρκετ, με συνέπεια την πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τραυματίστηκε ο 25χρονος δικυκλιστής, ο οποίος ευτυχώς, φορούσε κράνος, το οποίο όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσίευσε το neakriti.gr την ώρα της σύγκρουσης «έφυγε» από το κεφάλι του δικυκλιστή και σφηνώθηκε στο αυτοκίνητο.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο των Χανίων «Άγιος Γεώργιος» με ασθενοφόρο τοΥ ΕΚΑΒ. Το neakriti.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Μπέα, ο οποίος όπως μας είπε «η κατάσταση της υγείας του 25χρονου οδηγού της μηχανής, δεν εμπνέει καμία ανησυχία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News