Εφετείο Χανιών: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο φαρσέρ που «έβαλε» βόμβα για να γλυτώσει τη δίκη άλλης υπόθεσης

Κρήτη
Εφετείο Χανιών: Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο φαρσέρ που «έβαλε» βόμβα για να γλυτώσει τη δίκη άλλης υπόθεσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήθελε να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσής του και πήρε από το σταθερό χωρίς απόκρυψη για τοποθέτηση βόμβας στο γραφείο της Εισαγγελίας Εφετών

Συνελήφθη χθες Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ο φαρσέρ που αναστάτωσε τις δικαστικές υπηρεσίες Χανίων νωρίς το πρωί όταν επικοινώνησε με την εισαγγελία εφετών λέγοντας ότι στο κτήριο έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για διάδικο ο οποίος ήθελε απεγνωσμένα να αποφύγει την εκδίκαση της υπόθεσης του. 

Ερασιτέχνης αποδείχτηκε ότι ήταν ο 51χρονος δράστης της χθεσινής κακόγουστης φάρσας που προειδοποιούσε για έκρηξη βόμβας στα Δικαστήρια Χανίων. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας δεν άργησαν να τον εντοπίσουν, καθώς έκανε το λάθος να τηλεφωνήσει στην Εισαγγελία Εφετών από σταθερό τηλέφωνο και μάλιστα χωρίς απόκρυψη αριθμού. Πρόκειται για έναν 51χρονο διάδικο που μοναδικό σκοπό είχε να καθυστερήσει την εκδίκαση της υπόθεσης του. 

Η κινητοποίηση των δικαστικών και αστυνομικών αρχών στα Χανιά για την σύλληψη του φαρσέρ ήταν άμεση. Το καταγεγραμμένο τηλεφώνημα οδήγησε μέχρι το μεσημέρι στον εντοπισμό του. 

Εξ αρχής είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο το χθεσινό περιστατικό να έχει σχέση με τις συνεχείς φάρσες για βόμβα στα τέλη Οκτωβρίου σε επιχειρήσεις και σε μουσεία των Χανίων και του Ηρακλείου.  ΚΙ αυτό γιατί τότε το μήνυμα ήταν ηχογραφημένο από μια γυναικεία φωνή ενώ τα χτυπήματα είχαν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά. Αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση. 

Ο 51χρονος συνελήφθη για διατάραξη δικαστικών υπηρεσιών και για απειλή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News