Κρήτη: Διάσημος έγινε ο μπόμπιρας που μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα - Viral το ρεπορτάζ του neakriti.gr (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Διάσημος έγινε ο μπόμπιρας που μαζεύει ελιές και αρμέγει πρόβατα - Viral το ρεπορτάζ του neakriti.gr (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για ένα μπόμπιρα που αγάπησε το κοινό του Facebook και του TikTok, μέσα από τα βιντεάκια που αναρτά η μητέρα του κ. Κρυσταλένια, με το μικρό να ασχολείται με τα αγροτικά αλλά και με τα κτηνοτροφικά

Το γύρο της Ελλάδος έχει κάνει το θέμα του neakriti.gr, με τον Στέλιο από τα Χανιά που ενώ είναι μόλις 2 ετών έχει «ριχτεί» στις αγροτικές εργασίες.

Πρόκειται για ένα μπόμπιρα που αγάπησε το κοινό του Facebook και του TikTok, μέσα από τα βιντεάκια που αναρτά η μητέρα του κ. Κρυσταλένια, με το μικρό να ασχολείται με τα αγροτικά αλλά και με τα κτηνοτροφικά.

Ο μικρός Στέλιος αν και μόλις 2 ετών ακολουθεί τον πατέρα του στα χωράφια και έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

Ο κ. Μπάμπης πατέρας του Στέλιου δήλωσε στο neakriti.gr, ότι «Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια», και συνέχιζε αποκαλύπτοντας ότι και ο ίδιος  ασχολούνταν από μικρός με τέτοιου είδους ασχολίες, «μικρόβιο» το οποίο απέκτησε και ο μικρός του γιος. «Είμαι γέννημα - θρέμμα αγρότης» δήλωσε χαρακτηριστικά. Το δίχρονο αγοράκι, μπορεί να είναι μικρό σε ηλικία, ωστόσο βοηθάει σαν ένας… έμπειρος αγρότης!

«Ασχολούμαστε με την γυναίκα μου πολύ με τα αγροτικά, οπότε αναγκαστικά τον είχαμε από πολύ μικρό μαζί μας» είπε ο κ. Ανδριανάκης, ο οποίος «αποκάλυψε» ένα περίεργο και συνάμα χαριτωμένο περιστατικό με τον μπόμπιρα. «Όταν ο Στέλιος ήταν 40 ημερών, η γυναίκα μου τον έφερε στο χωράφι, τον άφησε σε ένα τσουβάλι και αυτός… κοιμήθηκε εκεί!».

Ο πιτσιρικάς έγινε… διάσημος μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr το οποίο κάνει το γύρο της Ελλάδος, με τους γονείς του Στέλιου αλλά και τον ίδιο να έχουν φιλοξενηθεί σε πρωινές εκπομπές του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι αναδημοσιεύσεις σε άλλα κρητικά και αθηναϊκά site.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News