Κρήτη: Οι γονείς του δίχρονου που μαζεύει ελιές μιλούν για το πάθος του γιου τους (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Οι γονείς του δίχρονου που μαζεύει ελιές μιλούν για το πάθος του γιου τους (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aκολουθεί «στο πόδι» τον πατέρα του στα χωράφια και βοηθάει στις αγροτικές δουλειές

«Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια», δηλώνει ο πατέρας του δίχρονου μπόμπιρα, που έχει γίνει διάσημος από τα βιντεάκια που ανεβάζει η μητέρα του στα social media με τον ίδιο να συμβάλει δυναμικά στο μάζεμα των ελιών και όχι μόνο…

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν πιτσιρικά που έχει αγαπήσει το κοινό του Facebook και του TikTok από τα βιντεάκια που ανεβάζει η μητέρα του με τον ίδιο να ακολουθεί «στο πόδι» τον πατέρα του στα χωράφια και τις αγροτικές δουλειές.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του, Μπάμπης Ανδριανάκης, και ο ίδιος ασχολούνταν από μικρός με τέτοιου είδους ασχολίες, «μικρόβιο» το οποίο απέκτησε και ο μικρός του γιος. «Είμαι γέννημα - θρέμμα αγρότης» δήλωσε χαρακτηριστικά. Το δίχρονο αγοράκι, μπορεί να είναι μικρό σε ηλικία, ωστόσο βοηθάει σαν ένας… έμπειρος αγρότης. «Ο Στέλιος βοηθάει όπως μπορεί, μαζεύει πατάτες, κόβει σταφύλια, στρώνει μπαγκάλια» είπε χαρακτηριστικά ο μπαμπάς του.

Η αγαπημένη και ευτυχισμένη οικογένεια ζει στο χωριό Πολεμάρχι Κισσάμου, όπου ασχολούνται όλοι μαζί, χειμώνα - καλοκαίρι, με τις δουλείες στην ύπαιθρο, ενώ όπως ανέφερε η κ. Κρυσταλένια, η μητέρα του Στέλιου μιλώντας στο neakriti.gr, ο μικρός είχε την πρώτη του επαφή με την εξοχή μόλις έγινε 40 ημερών, σαν θεατής!

«Ασχολούμαστε με την γυναίκα μου πολύ με τα αγροτικά, οπότε αναγκαστικά τον είχαμε από πολύ μικρό μαζί μας» είπε ο κ. Ανδριανάκης, ο οποίος «αποκάλυψε» ένα περίεργο και συνάμα χαριτωμένο περιστατικό με τον μπόμπιρα. «Όταν ο Στέλιος ήταν 40 ημερών, η γυναίκα μου τον έφερε στο χωράφι, τον άφησε σε ένα τσουβάλι και αυτός… κοιμήθηκε εκεί!».

Το προκομένο αγοράκι παρόλο που είναι μόλις 2 ετών έχει μάθει να καθαρίζει τις ελιές και να τις βάζει μέσα στα τσουβάλια, να στρώνει τα πανιά κάτω από τα ελαιόδεντρα ακόμη και να μαζεύει λαχανικά από τον κήπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News