Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή - Στο νοσοκομείο η 65χρονη

Κρήτη
Χανιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή - Στο νοσοκομείο η 65χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο των Χανίων το πρωί της Τρίτης 14 Ιουνίου, όταν ΙΧ παρέσυρε πεζή. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό παράσυρσης πεζού που συμβαίνει στα Χανιά μέσα σε λίγες ώρες.

Ειδικότερα, περίπου στις λίγο πριν τις 11 το πρωί στην οδό Κυδωνίας, οδηγός ΙΧ παρέσυρε μια 65χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπου παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Χανιά: Θανατηφόρα παράσυρση 58χρονου στον ΒΟΑΚ

Υπενθυμίζεται, ότι το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, ένας 58χρονος από τον Αποκόρωνα «έσβησε» στην άσφαλτο της Κρήτης όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από διερχόμενο ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο. Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στο ύψος των Αγίων Πάντων και σε ένα τμήμα που χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ο 58χρονος περπατούσε στην άκρη του δρόμου στο ρεύμα από Ρέθυμνο προς Χανιά. Στο ύψος γνωστού κέντρου κοινωνικών εκδηλώσεων το ΙΧ φορτηγό παρέσυρε τον άτυχο άνδρα τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Ο 58χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων. Είχε ήδη εκπνεύσει και οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Φωτογραφία αρχείου ΙΝ ΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News