Χανιά: Επίθεση με τσεκούρι από αδίστακτους ληστές - Στο νοσοκομείο 19χρονος μετά από πυροβολισμό

Κρήτη
Χανιά: Επίθεση με τσεκούρι από αδίστακτους ληστές - Στο νοσοκομείο 19χρονος μετά από πυροβολισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο σπίτι μιας 57χρονης και ενός 62χρονου με σκοπό να τους ληστέψουν

Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται ένας 19χρονος αλλοδαπός που τραυματίστηκε από πυροβολισμό στον ώμο αργά χθες το βράδυ της Τετάρτης 27 Απριλίου, με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων να ερευνά αν ο νεαρός σχετίζεται με μια υπόθεση διάρρηξης στην περιοχή του Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν στο σπίτι μιας 57χρονης και ενός 62χρονου με σκοπό να τους ληστέψουν. 

Οι ληστές επιτέθηκαν στον 62χρονο με τσεκούρι, τραυματίζοντας τον σοβαρά στο κεφάλι, ενώ η 57χρονη φέρει μόλωπες στο σώμα της. Στη συνέχεια, οι θρασύτατοι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα και χρήματα και να διαφύγουν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 62χρονος αιμόφυρτος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όπου φέρεται να πυροβόλησε στην προσπάθεια του να ακινητοποιήσει τους δύο ληστές. Ο 19χρονος αλλοδαπός που περνούσε εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι του ζευγαριού τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό, ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για έναν εκ των δραστών.

Η 57χρονη και ο 62χρονος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News