Τουρισμός – Χανιά: Σύσκεψη Αρκουμανέα με φορείς: «Χάθηκε ο Μάιος»

Κρήτη
Τουρισμός – Χανιά: Σύσκεψη Αρκουμανέα με φορείς: «Χάθηκε ο Μάιος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων στο πλαίσιο της σύσκεψης με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα και τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Α. Βασιλικό στο Δημαρχείο Χανίων

Στις σημαντικές επιπτώσεις για δεύτερη χρονιά στον Τουρισμό των Χανίων από τις υγειονομικά κλειστές Σκανδιναβικές αγορές, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προέδρος Επιμελητηρίου Χανίων στο πλαίσιο της σύσκεψης με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα και τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Α. Βασιλικό στο Δημαρχείο Χανίων.

«Παρά τις πολυεπίπεδες πολιτικές επαφές & αρχικό προγραμματισμό Ρωσικών πτήσεων από tour operators τον Μάιο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η τελική συμφωνία με αποτέλεσμα να χαθεί ο κρίσιμος Μάιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώνης Ροκάκης

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Ροκάκη

«Μόλις ολοκληρώσαμε τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων με τον Χανιώτη Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, τους οποίους ευχαρίστησα εκ μέρους της επιχειρηματικής μας κοινότητας για τις σημαντικές τους προσπάθειες τον τελευταίο χρόνο.

Από πλευράς του Επιμελητηρίου Χανίων αναφέρθηκα στις σημαντικές επιπτώσεις για δεύτερη χρονιά στον Τουρισμό των Χανίων από τις υγειονομικά κλειστές Σκανδιναβικές αγορές & ζήτησα κυβερνητική ευελιξία στην αποτελεσματική εκμετάλλευση κάθε διεθνούς ευκαιρίας.

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα μετά από πληροφορίες που έλαβα από αρκετά μέλη μας, τόνισα την πολυπληθή & πλούσια αγορά της Ρωσίας, η οποία φέτος για πολιτικούς λόγους έκλεισε για την Τουρκία.

Παρά τις πολυεπίπεδες πολιτικές επαφές & αρχικό προγραμματισμό Ρωσικών πτήσεων από tour operators τον Μάιο ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η τελική συμφωνία με αποτέλεσμα να χαθεί ο κρίσιμος Μάιος!

Ο κος Αρκουμανέας απάντησε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διακρατικές επαφές και ότι είναι αισιόδοξος ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

(Φωτογραφία Αρχείου unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News