Έγκλημα στα Μεσκλά: Προφυλακιστέος ο 48χρονος - Τι είπε στην απολογία του

Κρήτη
Έγκλημα στα Μεσκλά: Προφυλακιστέος ο 48χρονος - Τι είπε στην απολογία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όπως τη σκότωσες έτσι να σε σκοτώσουν στη φυλακή» - Αποδοκιμασίες εναντίον του

Προφυλακιστέος, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 48χρονος Νορβηγός που φέρεται να σκότωσε την προηγούμενη εβδομάδα την 54χρονη μητέρα 3 παιδιών στα Μεσκαλα Χανίων.

Απολογούμενος στην ανακρίτρια ο 48χρονος υποστήριξε ότι το μοιραίο βράδυ ήταν και οι δυο υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ παραδέχτηκε ότι νωρίτερα είχαν καβγαδίσει.

Μετά την ειδεχθή πράξη του ο φερόμενος ως δράστης υποστήριξε ότι κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε αντίκρισε τη σύντροφό του νεκρή  μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Σε κατάσταση σοκ διέφυγε αρχικά στο Ρέθυμνο.  

Ο 48χρονος όπως και στην κατάθεση τους στους αστυνομικούς, επανέλαβε ότι δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη ωστόσο δεν αρνήθηκε ότι αυτός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα .

Κατά την αποχώρηση του από το δικαστικό  Μέγαρο Χανίων, ο Νορβηγός αποδοκιμάστηκε από τον αδερφό του πρώην συζύγου της . «Όπως τη σκότωσες έτσι να σε σκοτώσουν στη φυλακή», του είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στην ανακρίτρια Χανίων ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News