«Γίνε ο λόγος» να συνεχίσουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ τις θεραπείες τους

Χανιά
«Γίνε ο λόγος» να συνεχίσουν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ τις θεραπείες τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα δίνοντας το δικό τους αγώνα

Στήριξη για να συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά της, έχει ανάγκη η ΕΛ.Ε.Π.Α.Π., το πρώτο φιλανθρωπικό σωματείο για παιδιά με αναπηρία στην Ελλάδα. Ένα από τα έξι παραρτήματα της, λειτουργεί στα Χανιά εδώ και σαράντα χρόνια, παρέχοντας πολύτιμες υπηρεσίες σε περισσότερα από εκατόν ογδόντα παιδιά κάθε μήνα. Ως εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης, προσφέρει θεραπευτικά, ιατρικά και παιδαγωγικά προγράμματα και στα 83 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα έχει στηρίξει ουσιαστικά πάνω από 100.000 παιδιά.

Τα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, αντιμετωπίζουν καθημερινά μία δύσκολη πραγματικότητα δίνοντας το δικό τους αγώνα  για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Άνθρωποι του παραρτήματος εξηγούν, πως για να συνεχίσουν έτσι, γενναία  και αισιόδοξα και για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις θεραπείες τους, χρειάζονται την υποστήριξή όλων μας.

Για να φτάσει η βοήθεια του κάθε ενός από εμάς στα Γενναία Παιδιά της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αναπήρων Παίδων, οι άνθρωποι του Κέντρου σχεδίασαν το πρόγραμμα οικονομικής υιοθεσίας θεραπειών. Υιοθετώντας οικονομικά τις θεραπείες ενός Γενναίου Παιδιού, το βοηθάμε να συνεχίσει τα θεραπευτικά και τα παιδαγωγικά του προγράμματα! Μπορεί οποιοσδήποτε το επιθυμεί να “γίνετε ο λόγος” τα παιδιά αυτά να κάνουν κάθε μέρα, έστω και μικρά βήματα προόδου, αυτά που στην ΕΛΕΠΑΠ ονομάζουν «Βήματα Ζωής».

Η Οικονομική Υιοθεσία γίνεται με μία μηνιαία συνδρομή της επιλογής των ενδιαφερομένων - και γίνεται αποκλειστικά μέσω του site της ΕΛΕΠΑΠ (https://elepap.gr/stirixe-mas/idiotis/ikonomiki-yiothesia/ ). Η μηνιαία συνδρομή καταβάλλεται με όποιο τρόπο εξυπηρετεί τον υιοθέτη (μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, PayPal ή με πάγια εντολή μέσω ΔΙΑΣ).Οι οικονομικοί υιοθέτες, λαμβάνουν από τα στελέχη του Κέντρου ενημερώσεις με τα νέα και την πρόοδο του παιδιού τους, ζωγραφιές, εορταστικές κάρτες και άλλα συμβολικά δώρα!

Τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ βασίζονται στη βοήθειά όλων. «Γίνε ο λόγος να συνεχίσουν τις θεραπείες τους», είναι το μήνυμα που απευθύνουν οι άνθρωποι που επί σειρά ετών προσφέρουν περίσσευμα αγάπης και προσφοράς.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News