Ο Νίκος Χαρδαλιάς στα Χανιά: Από Λιθουανία και Πολωνία οι πρώτες πτήσεις

Κρήτη
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στα Χανιά: Από Λιθουανία και Πολωνία οι πρώτες πτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσκεψη στο αεροδρόμιο παρουσία τοπικών φορέων

Με δύο πτήσεις από Λιθουανία και Πολωνία την 1η Ιουλίου, εγκαινιάζεται η νέα τουριστική περίοδος στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων.Αυτό έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο αεροδρόμιο των Χανίων, με την παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, πραγματοποιεί επισκέψεις σε 18 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, που ανοίγουν από 1η Ιουλίου στις πτήσεις εξωτερικού, με στόχο να συντονίσει όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας τους, σε συνεργασία με τις κατά τόπους αρμόδιες Αρχές, ενώ τα υπόλοιπα έξι αεροδρόμια θα επισκεφθεί για τον ίδιο σκοπό ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Σημειώνεται ότι για όλα τα αεροδρόμια της χώρας που ανοίγουν την 1η Ιουλίου, την ευθύνη θα έχει η ΓΓΠΠ.

Στη σύσκεψη μεταξύ άλλων συμμετέχουν  η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Τάσος Κουρουπάκης, εκπρόσωποι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

 Στην σύσκεψη συμμετέχουν επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Αεροδρομίου Χανίων κ. Τάσος Τηνιακός και ο Ηλίας Μαραγκάκης Διευθυντής Λειτουργιών Fraport Greece.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς στις 16:30 θα βρεθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Kriti24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News