Ξεκάθαρη παρέμβαση για παιδικούς σταθμούς Δόμνας Μιχαηλίδου από τα Χανιά

Χανιά
Ξεκάθαρη παρέμβαση για παιδικούς σταθμούς Δόμνας Μιχαηλίδου από τα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες οι διαβεβαιώσεις για ενίσχυση της Δομής

Οι ιδιωτικοί βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί στηρίχθηκαν πλήρως από την κυβέρνηση στο διάστημα του Lockdown και δεν νομιμοποιούνται να ζητούν δίδακτρα για τη συγκεκριμένη περίοδο από τους γονείς, ξεκαθάρισε από τα Χανιά, όπου βρίσκεται η υφυπουργός Εργασίας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου συνοδευόμενη από τον Μανούσο Βολουδάκη και την διευθύντρια του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκε σήμερα το θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανίων όπου είχε εκτενή συζήτηση με τη Διοίκηση και το προσωπικό, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την απόλυτη επιτυχημένη εφαρμογή των μέτρων πρόληψης σε όλες τις αντίστοιχες δομές.

Η υφυπουργός Εργασίας έγινε για μία ακόμη φορά αποδέκτης της αγωνίας της τοπικής κοινωνίας που στηρίζει το αίτημα για ενίσχυση της Δομής με προσωπικό, ώστε να λειτουργήσει η Β’ Νοσηλευτική Πτέρυγα.

Αυτό θα σημάνει τη δημιουργία είκοσι νέων θέσεων για άτομα που έχουν ανάγκη στήριξης από την δομή.

Την περίοδο που διανύουμε και στο πλαίσιο των προσλήψεων για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας από τις προσλήψεις 500 νοσηλευτών που έγιναν οι 38 αφορούσαν την κάλυψη κενών θέσεων στις δομές τις Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News