Στη φυλακή ο 37χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε παιδιά - Δίπλα του η μητέρα του

Χανιά
Στη φυλακή ο 37χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε παιδιά - Δίπλα του η μητέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι υποστήριξε στη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του

Οδηγήθηκε τη Μ. Παρασκευή -μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα- δηλαδή, στις 11.30 το πρωί ενώπιον των ανακριτικών αρχών των Χανίων, ο 37χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια προκειμένου να απολογηθεί. Δίπλα του ήταν και η μητέρα του, με την οποία διέμενε σε περιοχή του δήμου Πλατανιά.

Αμέσως μετά την μαραθώνια απολογία του που διήρκησε 4 ώρες ο 37χρονος -με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο προς τις φυλακές.

Για αντιδικία με μητέρα κάνει λόγο ο 37χρονος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ.Κομισόπουλο που μίλησε στο neakriti.gr o 37χρονος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται και απέδωσε το θέμα που έχει προκύψει σε μια αντιδικία που φέρεται να έχει με την μητέρα ενός εκ των παιδιών στα οποία κατηγορείται ότι ασέλγησε.

Εν τω μεταξύ την δημοσιότητα δόθηκαν το μεσημέρι, έπειτα από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες 37χρονου καθηγητή αγγλικών, που εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση -χρονικής διάρκειας 10 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη- αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό -όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης- παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ τονίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι κατηγορίες και η απολογία

Ο 37χρονος καθηγητής, που κατηγορείται για  γενετήσια πράξη με ανήλικο και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, που είναι αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, που είναι σε βαθμό πλημμελήματος, έπεσε στα χέρα της ΕΛΑΣ, έπειτα από το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Ανακρίτρια Χανίων, μετά και από την 1η καταγγελία που έγινε από συγγενικό πρόσωπο ανήλικου αγοριού, το οποίο είχε προσεγγίσει ο 37χρονος για να του κάνει μαθήματα αγγλικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News