Αυτός είναι ο 37χρονος «καθηγητής» που φέρεται να ασελγούσε σε ανηλίκους  

Χανιά
Αυτός είναι ο 37χρονος «καθηγητής» που φέρεται να ασελγούσε σε ανηλίκους  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του – Πρόκειται για τον Μπονάτο Νικόλαο

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν τα στοιχεία του 37χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικους, κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων Αγγλικών που τους παρέδιδε, στα Χανιά.

Το ονοματεπώνυμο και η φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Πρόκειται για τον:

Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, "η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων."

Ενώ, η αστυνομία καλεί τους πολίτες, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται για συνολικά πέντε περιπτώσεις ανήλικων παιδιών. Χτες, ο ίδιος, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Χανίων, ενώ ζήτησε και έλαβε αναστολή, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος φέρεται να προσέγγιζε κυρίως παιδιά από οικογένειες που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Ειδικότερα, ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσχερειών δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές (όπως π.χ. tablets κ.ο.κ.), φαίνεται ότι έμπαιναν στο "στόχαστρο" του 37χρονου άνδρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος, με δέλεαρ tablets, playstation κ.λπ., φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων μαθητών.

Η αρχή του τέλους της δράσης του 37χρονου ημεδαπού φέρεται να ξεκίνησε όταν ένα από τα παιδιά αποφάσισε να μιλήσει σε συγγενικό του πρόσωπο για τα όσα λάμβαναν χώρα. Ειδικότερα, το παιδί φέρεται να μίλησε, κατά πάσα πιθανότητα, στη μητέρα του, η οποία ήταν εκείνη που ενημέρωσε την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, μέχρι χθες τρεις ανήλικοι φέρεται να είχαν καταθέσει στις Αρχές για την υπόθεση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News