Έπαιζε παράνομα στοίχημα στο ίντερνετ καφέ & βρήκε τον μπελά του

Χανιά
Έπαιζε παράνομα στοίχημα στο ίντερνετ καφέ & βρήκε τον μπελά του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπεύθυνος και… παίκτης συνελήφθησαν – Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης δύο άντρες, ενώ άλλος ένας αναζητείται. Και αυτό διότι τα… στοιχήματα στο internet café δεν τους βγήκαν σε καλό.

Το περιστατικό συνέβη στα Χανιά όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. Εκείνη την ώρα, ο 54χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού έλειπε και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, λοιπόν, συνελήφθη ένας 56χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού. Αυτός είχε επιτρέψει σε 63χρονο επίσης ελληνικής καταγωγής να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό υπολογιστή και να επιδίδεται σε παράνομο στοιχηματισμό μέσω ιστοσελίδας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι προσφέρονταν στους θαμώνες για να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια. Επίσης κατασχέθηκαν 240 ευρώ, ποσό προερχόμενο από τα τυχερά παιχνίδια.

Η προανάκριση Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (13.09.2019) το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 56 και 63 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 56χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει στον 63χρονο την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω του οποίου επιδίδονταν σε παράνομο στοιχηματισμό μέσω ιστοσελίδας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι ήταν πρόσφοροι στους θαμώνες του καταστήματος για τη διενέργεια του παράνομων τυχερών παιγνίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των διακοσίων σαράντα (240) ευρώ προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News