Ακρωτηριάστηκε το πέλμα του μετά από τροχαίο στον Πλατανιά

Χανιά
Ακρωτηριάστηκε το πέλμα του μετά από τροχαίο στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τροχαία σημειώνονται στην Κρήτη το ένα μετά το άλλο

Μπαράζ τροχαίων στην Κρήτη τις τελευταίες ώρες και μάλιστα σοβαρών τροχαίων, μερικών εκ των οποίων κατέληξαν σε δυστυχήματα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας 56χρονος οδηγός δίκυκλου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην παλαιά εθνική οδό Χανίων Κισσάμου στο ύψος του Πλατανιά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άντρας να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Βουλγαρίδη, «ο 56χρονος χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί, ενώ εξαιτίας του τραυματισμού χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί στο πέλμα. Πλέον νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική και η ζωή του δε διατρέχει κίνδυνο.».

Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστυχήματα μέσα σε λίγες ώρες

Τις τελευταίες ώρες τρεις άνθρωποι θυσιάστηκαν στο βωμό της ασφάλτου. Το τελευταίο θύμα ένας 18χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο στα Χανιά, επί της οδού Κισσάμου.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο, ωστόσο σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή.

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα είχαμε άλλη μία τραγωδία με έναν 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος επέβαινε σε «γουρούνα» στη Χερσόνησο όταν εξετράπη της πορείας της και βρέθηκε να κείτεται νεκρός στο δρόμο.

Τέλος, ένας ηλικιωμένος, 75 ετών, έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε με κατεύθυνση το Ηράκλειο, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία και προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο. Αν και ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τάχιστα με ασθενοφόρο σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο, ωστόσο δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News