Νεκρός τελικά ο οδηγός της μηχανής στο τροχαίο στην Ηρακλείου - Μοιρών

Κρήτη
Νεκρός τελικά ο οδηγός της μηχανής στο τροχαίο στην Ηρακλείου - Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη ένας νεκρός στους δρόμους της Κρήτης

Νεκρός τελικά ο οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη σε τροχαίο το πρωί της Δευτέρας, στο ύψος των φωτεινών σηματοδοτών και της διακλάδωσης προς ΠΑΓΝΗ  επί της εθνικής οδού Ηρακλείου - Μοιρών.

Το θανατηφόρο προκλήθηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 75χρονος με κατεύθυνση το Ηράκλειο, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία και προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Αν και ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε τάχιστα με ασθενοφόρο σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο, ωστόσο δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 70 ετών, που παρασύρθηκε από την μηχανή, νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου. 

Ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο ένας μοτοσυκλετιστής έχασε την ζωή του, έπειτα από τροχαίο στην εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, στο ύψος της γέφυρας του Αποσελέμη.

22 Ιουλίου 2019: 39 νεκροι - 23 Ιουλίου 2018: 25 νεκροί 

Η Κρήτη μετρά 39 νεκρούς στους δρόμους της από αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, με τα τροχαία ατυχήματα αλλά και δυστυχήματα πλέον να είναι απανωτά.

Πρωί περασμένου Σαββάτου, συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική Ηράκλειου - Αγίου Νικολάου και μόλις 2 24ώρα αργότερα, συνέβη το τελευταίο θανατηφόρο στην εθνική οδό Ηρακλείου- Μοιρών. 

Τα τροχαία προκαλούν ανησυχία ακόμη περισσότερο αν αναλογιστεί κάποιος ότι πέρυσι, το 2018, μέχρι και τις 23 Ιουλίου, 25 άνθρωποι ειχαν χάσει την ζωή τους στο οδικό δίκτυο της Κρήτης , ενώ φέτος η μακάβρια λίστα έχει μεγαλώσει και 22 Ιουλίου του 2019 οι νεκροι όπως προαναφέραμε ανέρχονται στους 39. 

2 τροχαία στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών μέσα σε 24ώρες

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο, ότι το μεσημέρι της Κυριακής συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα, στον ίδιο δρόμο, στο ύψος γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, έπειτα από σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα.

Μια οικογένεια εγκλωβίστηκε και αφού απεγκλωβίστηκε από την ΕΜΑΚ  και τα 4 άτομα, γονείς με τα 2 τους παιδιά,  μεταφέρθηκαν ευτυχώς με ελαφριά τραύματα στο εφημερεύον νοσοκομείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News