Ο Ριζίτης από τον Αποκόρωνα που συνάντησε τον Τσίπρα και του χάρισε το βιβλίο του!

Χανιά
Ο Ριζίτης από τον Αποκόρωνα που συνάντησε τον Τσίπρα και του χάρισε το βιβλίο του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρητικός που περίμενε υπομονετικά τον Τσίπρα για να του χαρίσει το βιβλίο που έχει εκδώσει με Ριζίτικα τραγούδια

Μία έκπληξη περίμενε τον πρωθυπουργό μετά το πέρας της ομιλίας του και ενώ πλησίαζε για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του για να φύγει από το Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Γνωστός στιχουργός από τον Αποκόρωνα, ο οποίος γράφει Ριζίτικα τραγούδια έκανε «αγώνα» για να βρει τον Αλέξη Τσίπρα και να του χαρίσει το βιβλίο του, αλλά και να του ευχηθεί!

Ο Κρητικός παππούς, με θάρρος και περίσσια τόλμη, απ’ ότι πληροφορούμαστε πήγε από νωρίς και περίμενε υπομονετικά, πριν ακόμα φτάσει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων ο πρωθυπουργός, με την προσδοκία να τον συναντήσει.

Ωστόσο δεν το… άφησε στην τύχη του! Σύμφωνα με πληροφορίες έψαξε άνθρωπο από την ασφάλεια του πρωθυπουργού και αφού του είπε ότι ήθελε να του χαρίσει το βιβλίο, ο άνδρας από την ασφάλεια πλησίασε τη σύζυγο του κ. Τσίπρα, κ. Μπέτυ Μπαζιάνα και εκείνη χωρίς να χάσει καιρό μεσολάβησε για να γίνει… η συνάντηση!

Συγκινημένος ο Ριζίτης, από τον Τζιτζιφέ Αποκορώνου, μόλις είδε τον πρωθυπουργό να τον πλησιάζει με ενθουσιασμό τον αγκάλιασε, του συστήθηκε και τον φίλησε, ενώ του είπε χαρακτηριστικά: «Σε καμαρώνει όλη η Κρήτη! Τα Χανιά μίλησαν απόψε!».

Συγκινημένος και ο πρωθυπουργός, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο χάρηκε πολύ αυτή τη συνάντηση!

Βίντεο-Φωτογραφία: Σταύρος Βρέντζος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News