Σάλος από την άγρια κακοποίηση σκύλου

Χανιά
Σάλος από την άγρια κακοποίηση σκύλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγρια κακοποίηση υπέστη σκυλί στα Χανιά, το έδεσαν σε αγροτικό όχημα και το έσερναν χιλιόμετρα στην άσφαλτο

Σάλος έχει ξεσπάσει στα Χανιά από την κακοποίηση σκύλου που για χιλιόμετρα σερνόταν στην άσφαλτο, δεμένος σε αγροτικό όχημα, έως ότου βρέθηκε από φιλόζωους να περιπλανιέται επί του ΒΟΑΚ στο ρεύμα προς Ρέθυμνο.

Η υπόθεση έχει λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα έγιναν και δύο συλλήψεις για βαρελόσκυλα.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, φιλόζωοι που είδαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο να σέρνει στο πίσω μέρος του έναν λευκό σκύλο, πιασμένο από σχοινί και ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ οι πατούσες του τρίβονταν στην άσφαλτο για πολλά χιλιόμετρα με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του.

Πολλοί ήταν αυτοί που με φωνές ή κορναρίσματα προσπάθησαν να σταματήσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος όμως σε απάντηση ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του κόμβου της Σούδας, κάτω περίπου από την γέφυρα.

Ο σκύλος βρέθηκε στη συνέχεια σε άσχημη κατάσταση να περιπλανάται στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Ρέθυμνο. Και πάλι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που τον είδαν επικοινώνησαν με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η Προστασία των Ζώων» και ευτυχώς κάποιοι από αυτούς σταμάτησαν και τον πήραν πριν σκοτωθεί, ανέλαβαν τη φιλοξενία του, ενώ μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο των Χανίων.

Την ίδια ώρα έγιναν δύο συλλήψεις για βαρελόσκυλα στο Ακρωτήρι και στο Πλατάνι Σούδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News