Κόμβος Βαμβακόπουλου, μέχρι Αγιά… ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος

Χανιά
Κόμβος Βαμβακόπουλου, μέχρι Αγιά… ένας πολύ επικίνδυνος δρόμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανησυχία έχει δημιουργήσει η επικινδυνότητα του κόμβου Βαμβακόπουλου μέχρι την Αγιά, στους κατοίκους της περιοχής.

Ένας δρόμος καρμανιόλα, ταχείας κυκλοφορίας, με ελλιπή φωτισμό και χωρίς πεζοδρόμια.

Και ενώ δημιουργούνται έργα αντιπλημμυρικά στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου τα ερωτήματα των κατοίκων σύμφωνα με επιστολή του Ευτύχη Δασκαλάκη (πρώην Δήμαρχος Καντάνου - Πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων) είναι πολλά.

Ο κ. Δασκαλάκης απευθύνει κάλεσμα στους αρμόδιους για μια ολοκληρωμένη μελέτη – κατασκευή του τμήματος του δρόμου, ώστε να αισθανθούν ασφάλεια οι κάτοικοι.

Ειδικότερα αναφέρει:

«Αυτό το διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων πραγματοποιεί αντιπλημμυρικά έργα από τον κόμβο Βαμβακόπουλο μέχρι την Αγυιά. 

Σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο, που όμως έχει δημιουργήσει ανησυχία και ερωτήματα στους κατοίκους της περιοχής.

Πώς θα εκλείψει η επικινδυνότητα στην περιοχή, όταν δεν υπάρχει φωτισμός και πεζοδρόμια;

Πώς θα εκλείψουν τα τροχαία και θανατηφόρα ατυχήματα, σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με φορτηγά και λεωφορεία που κάνουν τη διαδρομή για Ομαλό και φαράγγι της Σαμαριάς, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες;

Είναι επίσης ο μοναδικός δρόμος που ενώνει το Ανατολικό Σέλινο.

Ποια η συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, για την πλέον αστικοποιημένη περιοχή, με υπηρεσίες και δύο σωφρονιστικά ιδρύματα που ενώνεται με την πόλη των Χανίων;

Καλώ τους αρμόδιους, να γίνει μια ολοκληρωμένη μελέτη - κατασκευή που να περιλαμβάνει, πεζοδρόμια, φανάρια στον κόμβο, φωτισμό, διαγράμμιση, και ότι άλλο είναι απαραίτητο για να νιώθουν ασφάλεια οι κάτοικοι της περιοχής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News