default-image

Έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα – Τους έπιασαν πριν τα «σκορπίσουν»

Χανιά
Έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα – Τους έπιασαν πριν τα «σκορπίσουν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκαναν κλοπή, αλλά οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ακόμη μία παράβαση

Αλλοδαποί μπήκαν στο σπίτι αλλοδαπού, του έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά ωστόσο δεν πρόλαβαν να τα χαρούν.

Στις 31 Οκτωβρίου τρεις αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 21χρονος άντρας και δύο γυναίκες 53 και 21 ετών μπήκαν σαν «ποντικοί» στο σπίτι ενός 40χρονου αλλοδαπού και έκλεψαν κοσμήματα αξίας καθώς και το ποσό των 1880 ευρώ.

Ωστόσο δεν πρόλαβαν να χαρούν τα κλοπιμαία τους καθώς τόσο ο ιδιοκτήτης των κλεμμένων όσο και οι αστυνομικοί έδρασαν αστραπιαία.

Έτσι, στις 3 Νοεμβρίου, λίγες μέρες μετά την κλοπή, μπήκαν μέσα στο κοινό σπίτι όπου κατοικούν οι τρεις αλλοδαποί και, μετά από έρευνα, βρήκαν τόσο τα κοσμήματα όσο και μέρος του χρηματικού ποσού.

Από την έρευνα και την προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις αυτοί αλλοδαποί είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 360 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αποδόθηκε στον παθόντα.

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε την 31.10.2018 στα Χανιά

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών (1 άνδρα και 2 γυναικών) για το αδίκημα της κλοπής

Βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.880 ευρώ και κοσμήματα 

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε την 31.10.2018 σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών (21χρονου άνδρα  και 2 γυναικών ηλικίας 53 και 21 ετών) για το αδίκημα της κλοπής

Ειδικότερα ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προχθές (03.11.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία των ανωτέρω αλλοδαπών.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 1.880 ευρώ.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί την 31.10.2018 είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων  αποδόθηκαν στον παθόντα.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 360 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News