Βρήκαν παράνομο οπλισμό στο σπίτι του

Χανιά
Βρήκαν παράνομο οπλισμό στο σπίτι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με παράνομο οπλισμό συνελήφθη 64χρονος

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 64χρονου άντρα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του, φυσίγγια και καθαριστικά είδη.

Η έρευνα των αστυνομικού του Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων έγινε το πρωί του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου στο σπίτι του 64χρονου στην Κίσσαμο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικού Τμήματα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Συνελήφθη 64χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, στα Χανιά

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι και γεμιστήρας

Συνελήφθη, χθές (03.11.2018) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 64χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθές (03.11.2018) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 64χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του, φυσίγγια και καθαριστικά είδη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικού Τμήματα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News