Νεκρός βρέθηκε 65χρονος κτηνοτρόφος για τον οποίο «στήθηκε» επιχείρηση

Χανιά
Νεκρός βρέθηκε 65χρονος κτηνοτρόφος για τον οποίο «στήθηκε» επιχείρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός βρέθηκε ο άνδρας για τον οποίο «στήθηκε» επιχείρηση εντοπισμού και μεταφοράς, νωρίτερα το πρωί

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 63χρονος κτηνοτρόφος από τα Χανιά όταν πυροβολήθηκε από κυνηγετική καραμπίνα, ενώ βρισκόταν σε χαράδρα κοντά στο ποιμνιοστάσιο του.

Μαζί με το θύμα βρισκόταν φιλικό του πρόσωπο ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές καθώς χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση για την ανάσυρση του, λίγο πριν εκπνεύσει κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων.

Με τραύματα από κυνηγητική καραμπίνα που τον οδήγησαν στο θάνατο, ανασύρθηκε από χαράδρα που βρίσκεται κοντά στο ποιμνιστάσιο του στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνου ένας 63χρονος κτηνοτρόφος από τα Χανιά.

Ήταν λίγο μετά τις εννέα το πρωί. Ο 63χρονος βρισκόταν στη δύσβατη τοποθεσία μεταξύ Βάμου και Γαβαλοχωρίου μαζί με φιλικό του πρόσωπο μιας και ο ίδιος λόγω αναπηρίας στο χέρι αδυνατούσε να πιάσει μόνος τα ζώα από το κοπάδι του.

«Είχαν έρθει εδώ με σκοπό να σκοτώσουνε μια κατσίκα, να τον βοηθήσει ο Σταύρος να την γδάρει γιατί αυτός ήταν με το ένα χέρι και δε μπορούσε να κάνει τέτοια δουλειά», σημείωσε συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Όμως, άγνωστο πως, ο άτυχος κτηνοτρόφος τραυματίστηκε από κυνηγετική καραμπίνα.

Για την ανάσυρση του κτηνοτρόφου από τη χαράδρα στήθηκε επιχείρηση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βρυσών, 5 άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο.

Όπως ανέφερε ο Υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βρυσών, κ. Ζήσιμος Περδίκης: «Από τις πληροφορίες που έχουμε είχε τραύματα στον κορμό και βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το θύμα ένα κυνηγετικό όπλο.

Έγινε η μεταφορά του ατόμου από το δύσβατο σημείο, στο ασθενοφόρο. Το άτομο βρέθηκε με τις αισθήσεις του.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν από την περιοχή, γνώριζε την περιοχή παρόλα αυτά είναι δύσκολη η πρόσβαση μας σε τέτοια σημεία. Χρειάζεται πεζοπορία για να εντοπίσουμε τα θύματα σε τέτοιες περιπτώσεις.»

Ενώ, δύναμη της Αστυνομίας παρέμενε ως αργά το μεσημέρι στο σημείο καθώς αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε ατύχημα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News