«Χτύπησε» δύο Ι.Χ., έκλεψε αντικείμενα & έφυγε σαν... κύριος

Χανιά
«Χτύπησε» δύο Ι.Χ., έκλεψε αντικείμενα & έφυγε σαν... κύριος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε δίστασε να ανοίξει ένας 33χρονος αλλοδαπός πρωί – πρωί δύο αυτοκίνητα και να κλέψει μέσα απ’ αυτά διάφορα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στα Χανιά το πρωί της Παρασκευής όταν ο 33χρονος αφαίρεσε από δύο επιβατηγά αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας 30χρονου και 24χρονης προσωπικά αντικείμενα.  

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης έδρασαν ταχύτατα ξεκινώντας να αναζητούν το δράστη, τον οποίο εντόπισαν μάλιστα μεταμεσονύχτιες ώρες της Παρασκευής στα Χανιά. Πάνω του βρέθηκε ένα μέρος από τα αντικείμενα που έκλεψε ο 33χρονος και τα οποία επιστράφηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, προχθές (29.06.2018) μεταμεσονύκτιες ώρες στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 33χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές (29.06.2018) το πρωί ο 33χρονος αφαίρεσε από δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας 30χρονου και 24χρονης προσωπικά αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη ο 33χρονος.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News