default-image

Έπεσε από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου Χανίων στο κενό

Χανιά
Έπεσε από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου Χανίων στο κενό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική 23χρονος μετά από πτώση.

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Χανίων όταν διαπιστώθηκε ότι ένας νεαρός έπεσε στο κενό από μπαλκόνι του τρίτου ορόφου. Ο 23χρονος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μεταφέρθηκε από τους γονείς του, συνοδεία αστυνομικών, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Χανίων Νίκη Μπαρδάστου : "Δυστυχώς σε ανύποπτο χρόνο διέφυγε και πήδηξε από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου".

Μετά την πτώση του ο νεαρός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται έχοντας υποστεί πολλαπλές κακώσεις, σπονδυλικής στήλης, λεκάνης και διάφορα άλλα κατάγματα 

Ο 23χρονος επρόκειτο να εισαχθεί για νοσηλεία και παρακολούθηση στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Χανίων.

Αρκετά τα περιστατικά

Το περιστατικό της πτώσης του 23χρονου από μπαλκόνι της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Χανίων είναι το τρίτο που σημειώνεται μέσα σε διάστημα έξι ετών.

Τον Ιούνιο του 2015 ένας 26χρονος είχε βρει τραγικό θάνατο όταν έπεσε από τον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου Χανίων. O νεαρός δε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι σήμερα εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Τον Μάιο του 2012 ένας 42χρονος πήδηξε από τον 5ο όροφο του νοσηλευτικού ιδρύματος μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του βάζοντας τέλος στη ζωή του. Ο αυτόχειρας, λίγες ημέρες πριν την τραγική ενέργεια του, είχε απολυθεί από την εργασία του. Στο νοσοκομείο Χανίων πήγε για να επισκεφθεί συγγενικό του πρόσωπο και τίποτε δεν προμήνυε αυτό που ακολούθησε. Ο θάνατος του 42χρονου ήταν ακαριαίος ενώ η σύζυγός του υπέστη ισχυρό ψυχολογικό σοκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News