Που εντοπίστηκε στίγμα από τα κινητά του αγνοούμενου Χανιώτη;

Χανιά
Που εντοπίστηκε στίγμα από τα κινητά του αγνοούμενου Χανιώτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφαντος παραμένει για πέμπτο 24ωρο ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης από τη Χώρα Σφακίων τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Την Κυριακή τις έρευνες των επίγειων δυνάμεων συνέδραμε ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας ελέγχοντας την ακτογραμμή των Σφακίων και ορεινές περιοχές ενώ σε δυσπρόσιτα σημεία αναζητούσε ίχνη του 70χρονου ομάδα καταδρομέων της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών Μάλεμε.

Η αγωνία της οικογένειας του 70χρονου κορυφώνεται όσο οι έρευνες παραμένουν άκαρπες ενώ ανάστατη είναι και η μικρή κοινωνία της Χώρας Σφακίων.

Τον Παντελή Δουρουντάκη είδε τελευταία μια κάτοικος της Χώρας Σφακίων μέσα στο αυτοκίνητο του , λίγα μέτρα μακριά από το ποιμνιοστάσιο του. Ήταν απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας η σύζυγος του δήλωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Σφακίων την εξαφάνιση του.

Το στίγμα από τα δύο κινητά τηλέφωνα 

Οι έρευνες τις οποίες συντονίζει ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση. Τα μόνα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές είναι το στίγμα από τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 70χρονος την ημέρα της εξαφάνισης του. Το ένα εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Φραγκοκάστελο και το δεύτερο σε περιοχή του δήμου Πλατανιά μία ημέρα μετά.

Την ημέρα που εξαφανίσθηκε ο Παντελής Δουρουντάκης φορούσε μαύρο μπουφάν και τζιν παντελόνι. Είναι εύσωμος με γαλανά μάτια και το αυτοκίνητο του τύπου τζιπ είναι κυπαρισσί χωρίς πινακίδες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News