default-image

Την έκλεβε η .. "φίλη – μάλαμα"

Κρήτη
Την έκλεβε η .. "φίλη – μάλαμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια 35χρονη στην Αγία Βάρβαρα συνελήφθη  γιατί …έκλεβε τη φίλη της εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η 50χρονη,  της είχε εμπιστοσύνη  και την άφηνε 'στο πόδι της 'στο κατάστημα που διατηρεί στην περιοχή.

Η  35χρονη από τη βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με την 50χρονη εκτός από τα μετρητά της έπαιρνε και  πιστωτική κάρτα  και έβγαζε χρήματα .Όταν η ιδιοκτήτρια του καταστήματος υποψιάστηκε τι συνέβη  με τη φίλη της, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα και κατήγγειλε τα όσα υποψιαζόταν.

Οι αστυνομικοί τοποθέτησαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε συρτάρι στο σπίτι της ιδιοκτήτριας του καταστήματος που είναι ακριβώς διπλά στο μαγαζί και στη συνέχεια,η καταστηματάρχης ανέφερε  στην 35χρονη που  έχει κρυμμένα  τα χρήματα.

Η… φίλη δεν έχασε χρόνο και λίγο αργότερα πήγε και τα πήρε. Η καταστηματάρχης μόλις είδε ότι τα χρήματα λείπουν ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν πάνω στην 35χρονη που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη της. Προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News