default-image

Αρχίζει η πληρωμή των επιτραπέζιων

Κρήτη
Αρχίζει η πληρωμή των επιτραπέζιων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη 1 και 2 του Σεπτέμβρη αρχίζει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου να πληρώνει τα επιτραπέζια σταφύλια. Την καλή αυτή είδηση έδωσε στον αέρα μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και τον Χριστόφορο Παπαδάκη, ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης.

Ο κ. Στρατάκης, τόνισε μάλιστα ότι η πληρωμή δεν στηρίζεται σε χρήματα από τραπεζικό δάνειο αλλά και χρήματα της οργάνωσης που προέρχονται από "καλό κουμάντο", όπως είπε.

Οι πληρωμές θα γίνονται είτε αμέσως από τα ταμεία της ΕΑΣΗ στη Λ.62 Μαρτύρων, είτε θα δίνονται επιταγές της μιας ημέρας.

Στο μεταξύ, παρά τα χρηματοδοτικά προγράμματα, ο κ. Στρατάκης δεσμεύτηκε ότι ως το τέλος Οκτωβρίου θα πληρωθούν και τα οινοστάφυλα. Νωρίτερα στην εκπομπή μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΟΣΟΕ Χρήστος Μάρκου από την Αθήνα, κάνοντας λόγο για πλήρη κατάρρευση του αμελοοινικού τομέα, αν δεν χρηματοδοτηθούν οι οργανώσεις στα οινοστάφυλα. Χαρακτηριστικό ήταν μάλιστα το γεγονός ότι η ΕΑΣ Πάτρας θα πληρώσει από δικά της κεφάλαια τους παραγωγούς, ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενους της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News