Στο κέντρο του Ρεθύμνου ο Νίκος Ανδρουλάκης - Συνεχίζει τη διήμερη περιοδεία του (pics)

Κρήτη
Στο κέντρο του Ρεθύμνου ο Νίκος Ανδρουλάκης - Συνεχίζει τη διήμερη περιοδεία του (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ρεθεμνίωτες υποδέχθηκαν το πρωί του Σαββάτου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με μαντινάδες και ρακές

Με μαντινάδες και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν το πρωί οι κάτοικοι του Περάματος τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος βρίσκεται στο νησί από χθες Παρασκευή, ξεκινώντας την περιοδεία του από την Σητεία.

Ο ίδιος απευθυνόμενος στους πολίτες, είπε χαρακτηριστικά: «Αγωνιζόμαστε από τη μια άκρη της Κρήτης μέχρι την άλλη για να πάρει το νησί μας, το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει. Το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής. Για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη απο τις πλάτες της μεσαίας τάξης».

Στο Ρέθυμνο ο Ν. Ανδρουλάκης: Να πάρει η Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει

«Έχουμε άλλες αγωνίες από τον κ. Μητσοτάκη» πρόσθεσε. «Εκείνος ενδιαφέρεται για να μην φορολογηθούν τα κέρδη των ολιγαρχών. Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ δε μιλά πια για την υπερφολογηση των τραπεζών».

«Το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να μείνει» τόνισε και δήλωσε σίγουρος ότι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έφτασε στο κέντρο του Ρεθύμνου όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News