Την Τετάρτη η κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Την Τετάρτη η κεντρική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκαν οι θεσμικές επαφές των υποψηφίων στους περιφερειακούς δήμους του νομού

Ολοκληρώθηκαν οι θεσμικές επαφές που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα η ΔΕΕΠ Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας στις έδρες των τεσσάρων περιφερειακών δήμων του νομού προκειμένου να παρουσιαστεί το τοπικό ψηφοδέλτιο και τα πεπραγμένα της κυβερνητικής περιόδου στο δρόμο προς τις εκλογές της 21ης Μάϊου.

Στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενοι από τους υποψηφίους βουλευτές, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, κα Άρτεμις Νικηφόρου, κα Δέσποινα Παπαδάκη και κ. Γαβριήλ Τσουντάνη, τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκαν τα Ανώγεια, την Αγία Φωτεινή, το Πέραμα και το Σπήλι, επιχειρώντας να παρουσιάσουν όλα όσα έχουν επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, καθώς και όσα όλα σχεδιάζονται και προγραμματίζονται για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο.

Οι εκδηλώσεις της τοπικής οργάνωσης της γαλάζιας παράταξης αναμένεται να ολοκληρωθούν την Τετάρτη 17 Μάϊου, όπου θα λάβει χώρα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο, η οποία έχει προγραμματιστεί στις 19:00 στο Ωδείο Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News