Βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο της τραγωδίας που κεραυνοβολήθηκε ο 25χρονος - Τι έδειξε η αυτοψία του ΔΕΔΔΗΕ

Κρήτη
Βρέθηκαν κάλυκες στο σημείο της τραγωδίας που κεραυνοβολήθηκε ο 25χρονος - Τι έδειξε η αυτοψία του ΔΕΔΔΗΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας πραγματογνώμονας της αστυνομίας και ένας τεχνικός σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ έκαναν αυτοψία στο σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ γύρω από την κολώνα εντοπίστηκαν και αρκετοί κάλυκες πυροβόλου όπλου

Mε το μοιραίο καλώδιο ακόμα να κρέμεται, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ΕΡΤ, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας στο Φραγκοκάστελλο Σφακίων. Εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής έχασε τη ζωή του ένας 25 χρόνος όταν κεραυνοβολήθηκε από το καλώδιο των 20.000 βολτ.

Ένας πραγματογνώμονας της αστυνομίας και ένας τεχνικός σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ έκαναν αυτοψία στο σημείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ γύρω από την κολώνα εντοπίστηκαν και αρκετοί κάλυκες πυροβόλου όπλου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το καλώδιο φέρεται να κόπηκε από βολίδα πυροβόλου όπλου και όταν ήρθε σε επαφή με την πυκνή βλάστηση από τους σπινθήρες που προκλήθηκαν ξέσπασε φωτιά. Ο άτυχος 25χρονος στην προσπάθεια του να τη σβήσει έριξε νερό επάνω στο ηλεκτροφόρο αγωγό που άμεσα έκανε ηλεκτρικό τόξο και ανάφλεξη και ήρθε σε επαφή το πόδι του με αποτέλεσμα να κεραυνοβολήθει.

Στο μεταξύ, το απόγευμα, έγινε μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης η κηδεία του 25χρονου Νίκου στο Βουβά Σφακίων. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτό το χαμογελαστό παιδί, χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News