Στο Φράγμα Φανερωμένης ο Χάρης Μαμουλάκης: Φανερώθηκε η Ζωοδόχος Πηγή - Μόνη λύση η εκτροπή του Πλατύ Ποταμού (vid)

Κρήτη
Στο Φράγμα Φανερωμένης ο Χάρης Μαμουλάκης: Φανερώθηκε η Ζωοδόχος Πηγή - Μόνη λύση η εκτροπή του Πλατύ Ποταμού (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει σε σειρά Κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, με πιο πρόσφατη αυτή του Δεκεμβρίου του 2022 χωρίς όμως να λάβει ουσιαστικές δεσμεύσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ΝΔ

Στο φράγμα της Φανερωμένης βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, διαπιστώνοντας την δραματική κατάσταση που επικρατεί.

Σε δήλωσή του, ο Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Σε δραματικά χαμηλά επίπεδα η στάθμη του νερού στο Φράγμα Φανερωμένης στη Μεσαρά. Κάτοικοι και παραγωγοί αγωνιούν ότι η γη θα διψάσει, ενώ η αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι προκλητική. Μόνη λύση, να προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση για την εκτροπή του Πλατύ Ποταμού. Κάτι που ζητάμε εδώ και μια 4ετία με αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, οι οποίες πέφτουν στο κενό. Η κυβέρνηση δεν ακούει. Δεν ακούει τις δικές μας φωνές, αλλά ούτε τις φωνές των Μεσαριτών. Αρκείται σε υποσχέσεις, όπως αυτή του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών ότι ως τα τέλη του 2021 θα είχαμε τη δημοπράτηση του έργου, υποσχέσεις όμως που αποδεικνύονται χωρίς αντίκρισμα. Στις 21 Μαΐου, θα λάβουν την κατάλληλη απάντηση.».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Μαμουλάκης έχει προχωρήσει σε σειρά Κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων, με πιο πρόσφατη αυτή του Δεκεμβρίου του 2022 χωρίς όμως να λάβει ουσιαστικές δεσμεύσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ΝΔ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News