Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το οικογενειακό δράμα: Έκλεψαν το αυτοκίνητο και επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του παππού

Κρήτη
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το οικογενειακό δράμα: Έκλεψαν το αυτοκίνητο και επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι του παππού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το neakriti.gr επικοινώνησε με το οικογενειακό περιβάλλον του 62χρονου και μας αποκάλυψαν πως τα παιδιά δεν έμειναν πολλές ώρες μόνα τους καθώς τη Δευτέρα το πρωί ο παππούς τους τα πήγε στο σχολείο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας από την υπόθεση της ανακάλυψης ότι δύο παιδάκια 1,5 και 2,5 χρονών, τα οποία ζούσαν με τον 62χρονο παππού τους βρέθηκαν μόνα τους στο σπίτι χωρίς νερό και φαγητό, δεδομένου ότι ο παππούς τους είχε πέσει σε κώμα λόγω νεφρικής ανεπάρκειας και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Ο 62χρονος είναι πατέρας της μητέρας των παιδιών και είχε πάρει νόμιμα την επιμέλειά τους καθώς οι φυσικοί τους γονείς δεν ήταν σε θέση να τα μεγαλώσουν.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση καθώς σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου, από το οικογενειακό περιβάλλον του 62χρονου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Αγίου Νικόλαου μιλώντας στο neakriti.gr, αποκάλυψαν πως το βράδυ της Τετάρτης 26 Απριλίου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι έχει αφαιρεθεί από ο όχημα.

Στη συνέχεια οι ίδιοι δράστες επιχείρησαν να παραβιάσουν την είσοδο του σπιτιού προφανώς για να κλέψουν ότι μπορούσαν.

Αυτό το περιστατικό συνέβη ενώ είχε ξεκινήσει ένα κύμα συμπαράστασης από εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους εάν και εφόσον χρειαστεί.

Το οικογενειακό περιβάλλον του παππού διαψεύδεται ότι τα παιδιά έμειναν πάρα πολλές ώρες μόνα τους καθώς όπως αναφέρουν το πρωί της Δευτέρας, ο 62χρονος πήγε τα μωρά στο σχολείο και φαινόταν καλά στην υγείας του ενώ το μεσημέρι πήγε ο ίδιος και τα πήρε τα τακτοποίησε και το απόγευμα που έπεσε για ύπνο πιθανόν να έπαθε την κρίση.

Λίγες ώρες αργότερα το μεγαλύτερο παιδί βγήκε στο δρόμο και έγινε αντιληπτό από τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την μητέρα του 62χρονου παππού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr από το οικογενειακό περιβάλλον των παιδιών μας ενημέρωσαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα φροντίζουν και θα συνεχίζουν να είναι κοντά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News