Πάσχα 2023: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για παράνομα βεγγαλικά - Συνελήφθη Ηρακλειώτης με κροτίδες και πιστόλια κρότου

Κρήτη
Πάσχα 2023: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για παράνομα βεγγαλικά - Συνελήφθη Ηρακλειώτης με κροτίδες και πιστόλια κρότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη Ηρακλειώτης κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων - Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια κρότου με γεμιστήρες, έξι κυτία με καψύλλια και 14 κροτίδες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. για την καταπολέμηση της διακίνησης και χρήσης παράνομων κροτίδων, βεγγαλικών, παιδικών αθυρμάτων και άλλων ειδών πυροτεχνίας.

Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης θα εφαρμόζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα, στοχεύοντας στην αποτροπή της παράνομης κατοχής και εμπορίας κροτίδων – βεγγαλικών, προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση ατυχημάτων σε βάρος χρηστών και ανυποψίαστων πολιτών.

Χθες (12/4), συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, Ηρακλειώτης κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής χρήσης και εμπορίας βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, χθες (12.04.2023) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού.

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια κρότου με γεμιστήρες, έξι κυτία με καψύλλια και 14 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News