Κρήτη: Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή των Βαΐων - Αναλυτικά το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας

Κρήτη
Κρήτη: Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή των Βαΐων - Αναλυτικά το ωράριο της Μεγάλης Εβδομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σε ισχύ είναι από σήμερα Κυριακή 9 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα 2023, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά.

Σήμερα Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 18:00. Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο όλης της Μεγάλης Εβδομάδας.

  • Στο Ηράκλειο, τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν αύριο Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Τη Μεγάλη Δευτέρα, τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Πέμπτη θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
  • Στην Ιεράπετρα, τα καταστήματα αύριο Κυριακή των Βαΐων θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 το μεσημέρι. Τη Μεγάλη Δευτέρα, τη Μεγάλη Τρίτη, τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα δε θα ανοίξουν.
  • Στο Ρέθυμνο, όπως ανακοινώθηκε, τα καταστήματα αύριο Κυριακή θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα. Τη Μεγάλη Δευτέρα, τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη θα ανοίξουν σπαστό ωράριο, από τις 9 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Κλειστά θα μείνουν την Κυριακή της Ανάστασης και τη Δευτέρα του Πάσχα.
  • Στα Χανιά, αύριο Κυριακή τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τη Μεγάλη Τρίτη, τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News