Κοκκίνη Χάνι: Με ρυθμούς χελώνας τα έργα στον κεντρικό δρόμο - Καταγγελία κατοίκου στο neakriti.gr

Κρήτη
Κοκκίνη Χάνι: Με ρυθμούς χελώνας τα έργα στον κεντρικό δρόμο - Καταγγελία κατοίκου στο neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτοικος του Κοκκίνη Χάνι, επικοινώνησε με το Neakriti.gr όπου ανέφερε πως «τα προβλήματα συνεχίζονται εξ’ αιτίας των άλυτων - ημιτελών έργων υποδομής»

Έντονη είναι η ανησυχία κατοίκων στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, καθώς καταγγέλλουν έντονες καθυστερήσεις στα έργα που αφορούν στον κεντρικό δρόμο σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Κρήτης, μια «ανάσα» από την νέα καλοκαιρινή σεζόν.

Κάτοικος του Κοκκίνη Χάνι, επικοινώνησε με το Neakriti.gr όπου ανέφερε πως «τα προβλήματα συνεχίζονται εξ’ αιτίας των άλυτων - ημιτελών έργων υποδομής».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο:

«Τελευταία ημέρα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου στο Κοκκίνη Χάνι (αφού σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα) και τα προβλήματα συνεχίζονται εξ’ αιτίας των άλυτων - ημιτελών έργων υποδομής και τη διχογνωμία των υπευθύνων που ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας «υπεύθυνος» στον άλλο «αναρμόδιο», συγκεκριμένα :

1) Οι τυχόν κακοτεχνίες (που παρατηρούνται) στο στρώσιμο του δρόμου και η ποιότητα του ασφαλτοτάπητα ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κρήτης ?

2) Γιατί μέχρι και σήμερα υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες στα ημιτελή έργα υποδομής (π.χ. στα κανάλια των όμβριων υδάτων) και στις ράμπες των εισόδων στα κτίσματα και τα οικόπεδα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόσθετη καθυστέρηση στο έργο της ασφαλτόστρωσης ??

3) Οι περισσότερες παροχές της ΥΔΡΕΥΣΗΣ βρίσκονται μόλις 3 – 5 εκατοστά κάτω από τον ασφαλτοτάπητα, αυτό δεν θα είναι αφορμή να καταστραφούν σύντομα οι πλαστικές σωλήνες των παροχών ???»

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News